Paunović: SNS u Paraćinu pokušava da ubedi opozicione kandidate da pređu u SNS

Izbori 2020 18. jun 202012:37 > 12:40
N1

Gradonačelnik Paraćina Saša Paunović, koji u tom gradu predvodi listu "Sigurno napred" optužio je lokalnu Srpsku naprednu stranku da pokušava da ubedi kandidate na drugim izbornim listama, da napuste te liste i pređu u SNS. Paunović je dodao da je ta kampanja za sada bezuspešna i pored pritisaka i pretnji kojima su izloženi kandidati na izbornim listama.

„Novina u ovoj kampanji je da se SNS ovde na lokalu manje bavi kampanjom, a više pokušava da ubedi kandidate drugih izbornih lista i moje izborne liste da napuste listu, da odustanu od kampanje, da pređu u SNS tokm kampanje“, rekao je Paunović.

On SNS optužuje da se pri tom koristi raznim sredstvima pristiska, među kojima su i pretnje gubitkom posla članova porodice kandidata na opozicionim listama.

„Neki od kandidata to teško doživljavaju, nije lako kada vam kažu da će član porodice ostati bez posla ili da će nekakav privatni biznis doći pod udar inspekcija. To je glavna tema kojom se bavi SNS, za sada bezuspešno“, istakao je Paunović.

Prema njegovim rečima, plasiranje lažnih vesti na lokalnim portalima je isto kao i prilikom prethodnih izbornih ciklusa.

Paunovićev slogan je „mi imamo plan“, a on za N1 objašnjava da je i ove godine spremljen plan za svako selo i mesnu zajednicu u Paraćinu. Kako kaže, od 2017. godine obišli su oko 15.000 domaćinstava i pitali koji su najveći problemi koje treba rešiti.

Objašnjava da je stvaranje novih radnih mesta prvo na listi zahteva građana, a tu su i rešavanje problema parkiranja, vodosnabdevanja napuštenih životinja, a u selima je potrebna izgradnja infrastrukture.

Sve o predstojećim izborima čitajte na stranici Izbori 2020.