Đukić Dejanović: SPS ima konkretna rešenja, Kragujevac da bude pokretač razvoja

Izbori 2020 18. jun 202012:51 > 12:57
TANJUG/ TANJA DROBNJAK/ nr

Kandidatkinja Socijalističke partije Srbije (SPS) za gradonačelnicu Kragujevca Slavica Đukić Dejanović pozvala je građane da glasaju za listu te stranke, ocenivši da Kragujevac "mora da bude žila kucavica i pokretač razvoja Srbije".

Ona je navela da je Kragujevac kao univerzitetski i zdravstveni centar na korak da postane razvojni industrijski centar i da SPS nudi konkretna rešenja za aero zagađenja, deponije, upravljanje otpadom, urbanističke, infrastrukturne, komunalne i druge probleme, kao i brigu o poljoprivrednicima.

„Građani imaju za koga da glasaju. Koalicija na čelu sa Ivicom Dačićem nudi nogućnost otvaranja novih radnih mesta, razvoj besplatnog školstva i zdravstva, nudi set odgovora na zahteve u domenu socijalnih i ekoloških pitanja i to je program koji Ivica Dačić promoviše svojim radom“, navela je ona.

U protekle četiri godine „evidentni su Dačićevi uspesi u domenu spoljne politike, a ostao je veran socijalističkoj ideji koja je toliko potrebna Kragujevcu i Srbiji. Sinergija vlasti na lokalnom i republičkom nivou koja će se odraziti kroz izborne rezultate biće u interesu građana Šumadije i čutave Srbije“, dodala je Đukić Dejanović.

Sve o predstojećim izborima čitajte na stranici Izbori 2020.