Jovanović: Vučić nije mogao da veruje, rekao mi je – znaš šta će da ti urade

Vesti 27. jul 202012:02 > 12:05
LDP

Čedomir Jovanović, lider LDP, otkrio je u razgovoru za sarajevsku "Fave TV" šta se događalo nakon incdenta na Novom Beogradu kada je, kako se sumnja, pretukao direktora "Fizio centra".

U opsežnom intervjuu za pomenutu televiziju, Jovanović je govorio o nizu tema, ponajviše saradnji u regionu, prenosi Nova.rs.

“Ili ćemo napraviti normalne države koje će u nevolji jedna drugoj priteći u pomoć, ili ćemo biti prokleta generacija koja će staviti tačku na ideju da imamo državu, da smo sposobni za to”, rekao je Jovanović, nakon čega je usledilo pitanje: “Zašto Vučić ne počne to da radi?”.

POVEZANE VESTI

“Nismo autonomni u tome, Senade, i to je problem. Ovo što se dogodilo u subotu, što stvarno nije bilo ništa, tu fotografiju koju ste videli, ja sam video tog… da se ne izražavam, video sam da Jelenu vuče za majicu… a ništa se nije desilo… to je besmisleno, ali kad mi se u subotu to desilo zvao sam policiju, pa sam onda okrenuo ministra policije da urade sve po zakonu, da se slučajno ne desi, znaš kako to bude dok se odozgo ne kaže…”, rekao je Jovanović.

Lider LDP-a je dalje nastavio da objašnjava kako je do incdenta došlo i kako je tekao razgovor sa Vučićem.

“Isprovocirali su me, to je moja odgovornost, i onda sam obavestio i Vučića da slučajno neko ne pomisli da dok ovaj ne kaže da to držimo to sa strane. Obavestio sam ga, nekoliko puta me zvao dok sam bio u bolnici, ali tad smo prvi put razgovrali. Rekao sam mu da pusti da sve ide svojim putem, mada nije bilo ni razloga… On nije mogao da veruje, pa je pitao zašto, rekao sam mu kad je porodica u pitanju nemoj ništa da me pitaš. To je neprihvatljivo, rekao mi je, znaš šta će da ti urade, likovaće, ja sam rekao šta da radim, to je moj život”, rekao je Jovanović.

Nova.rs podseća da je vlasnik “Fizio centra” na Novom Beogradu 18. jula podneo krivičnu prijavu protiv Čedomira Jovanovića kog je optužio da mu je teniskim reketom naneo više udarac po telu. Jovanović, međutim, zbog ovog incidenta nije hapšen ni saslušavan, jer se, kako je objasnio tužilaštvu, nalazi u kućnoj izolaciji nakon što je nedavno preležao koronavirus.