SSP: SNS slagao, Radoičić i Veselinović ipak popločavaju Beograd

Vesti 20. avg 202016:47 > 16:52
Izvor: SSP

Stranka slobode i pravde (SSP) podsetila je da je još 12. januara ove godine obavestila građane o informaciji koju je sada objavio portal KRIK da je firma Zvonka Veselinovića i Milana Radoičića - Granit Peščar, angažovana na poslovima rekonstrukcija ulica u Beogradu.

Kako SSP navodi u saopštenju, tada je šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Beogradu, Nikola Jovanović upozorio na kašnjenje radova na rekonstrukciji u ulici Džordža Vašingtona i naglasio da „cenu izbora firmi, kao što je ’Granit Peščar’ plaćaju građani Beograda, koji žive u vanrednim uslovima već dve godine“.

POVEZANE VESTI

 „Kao dokaz je priložena fotografija kamiona firme Granit Peščar. Na te tvrdnje odgovorio je zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda, Radoslav Marjanović i slagao kako pomenuta firma nije agažovana na radovima u Beogradu“, stoji u saopštenju SSP.

Ta stranka dodaje da su pola godine kasnije novinari KRIK-a izneli konkretne podatke o angažovanju firme koja državi duguje milione evra na ime poreza i čiji su vlasnici hapšeni i optuživani za krivična dela od otmica, posedovanja kilograma narkotika do krađa kamiona i šljunka.

„Danas su Veselinović i Radoičić biznismeni sa kućama i stanovima na Dedinju, čije firme od države dobijaju milionske poslove. Što bi se reklo – svi su isti“, zaključuje se u saopštenju SSP.