Đilas: Poražavajuće da Đurić naziva Ivanovića i Kesića mojim dvorskim ludama

Vesti 22. sep 202010:49 > 10:51
N1

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas ocenio je danas da je poražavajuće da neko ko je na važnoj državnoj funkciji, poput Marka Đurića, koristi rečnik kojim se dva vrhunska televizijska profesionalca, Ivan Ivanović i Zoran Kesić, nazivaju "Đilasovim dvorskim ludama".

Poražavajuće je da ovakav rečnik koristi neko ko obavlja važne funkcije u državi, ali je isto tako poražavajuće što u odbranu Ivanovića i Kesića niko nije stao, navodi se u pisanoj izjavi Đilasa.

Na Ivanoviću se crta meta već mesecima zbog letovanja u Hrvatskoj, proglašava se ustašom i izdajnikom, dok je Kesić na tapet stigao već posle prve emisije i satiričnog opisa događaja u Crnoj Gori.

I pored svega toga, broj onih koji su stali u njihovu odbranu može se prebrojati na prste jedne ruke, predočio je Đilas.

U istom gostovanju Đurić je pričao i o meni, podsetio je Đilas, i izneo laži da sam priznao da sam u vreme obavljanja posla gradonačelnika inkasirao preko 500 miliona evra.

Umesto da po stoti put demantuje takve laži, Đilas je poručio Đuriću da mu se ne isplati da ide za ambasadora u Vašington, jer smatra da se bliži kraj vladavine SNS, pa će se brže vratiti, nego što je otišao.