Stefanović: Najava borbe protiv kriminala je Vučićeva sezonska predstava

Vesti 21. okt 202016:25 > 16:29
N1

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović izjavio je da je borba protiv kriminala u Srbiji "sezonska predstava koju Vučić najavljuje svaki put kada od naroda nešto pokušava da sakrije, a ovog puta to je sukob dva režimska klana".

POVEZANE VESTI

„U prethodnih osam godina više od deset puta on je teatralno ulazio u ‘bespoštednu borbu’ protiv kriminala. Rezultati te njegove borbe su mafijaški obračuni i ubistva na našim ulicama, kao i potpuna kriminalizacija društva, u kome čestiti policajci strahuju od kriminalaca koje režim štiti, a građani se plaše policije“, naveo je Stefanović.

On je dodao da je borba protiv mafijaške hobotnice zahteva profesionalnu policiju i nezavisno sudstvo, kome podršku daju svi oni koji su danas zaboravljeni, osiromašeni i obespravljeni.

„Stranka slobode i pravde garantuje da će po dolasku na vlast stvoriti atmosferu koja će garantovati sigurnost policajcima, inspektorima, tužicima koji će očistiti državu od mafije i njihovih zaštitnika u državi“, navedeno je u saopštenju.