Nova: Mihajlović se vraća u Ministarstvo energetike, Antić ministar saobraćaja

Izbori 2020 23. okt 202017:30 > 17:33
N1

U iščekivanju sednice Predsedništva Srpske napredne stranke na kojoj bi konačno trebalo da se čuju imena svih budućih ministara u Vladi Srbije, potvrđeno je da će Zorana Mihajlović da se vrati u Ministarstvo energetike, prenosi Nova.rs.

Nova.rs piše da će dosadašnji ministar tog resora, Aleksandar Antić postati ministar saobraćaja.

POVEZANE VESTI

Umesto Rasima Ljajića na čelo Ministarstva trgovine trebalo bi da dođe Ljajićeva doskorašnja pomoćnica Tatjana Matić, navodi se dalje.

Novi resor koji će se brinuti o porodici mogao bi da vodi bivši urednik Večernjih novosti, Ratko Dmitrović iz SPAS-a, dok je Siniša Mali sam potvrdio da ostaje na čelu Ministarstva finansija.

Kada je reč o skupštinskim odborima, voditelj televizije Pink Lav Grigorije Pajkić, pored ostalih, biće član Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, kao i nevenčana partnerka ubijenog Olivera Ivanovića, Milena Popović.

Na čelu Odbora za administrativno-budžetska i mandatno imunitetska pitanja ponovo će biti šef poslaničke grupe SNS-a Aleksandar Martinović, dok je za predsednika Odbora za pravosuđe izabran njegov stranački kolega Vladimir Ðukanović.