Dmitrović napao na Tviteru Ivana Ivanovića, on mu odgovorio – bravo, ministre

Vesti 26. okt 202000:11 > 00:14
Medija centar Beograd

Budući ministar za brigu o porodici i demografiji Ratko Dmitrović, napao je na Tviteru poznatog voditelja Ivana Ivanovića i tom prilikom mu rekao da je poznat kao "čivava", te "da potpuno neosnovano strahuje od zamenika gradonačelnika Gorana Vesića". Ivanović je na tvit kratko odgovorio - bravo, ministre, srećan početak.

POVEZANE VESTI

Nekadašnji glavni urednik Večernjih novosti i novinar RTS, koji će u novom sazivu biti ministar za brigu o porodici i demografiji Ratko Dmitrović, rekao je „da Goran Vesić u gradu nije nadležan za šintere, te da Ivanović nema razloga da strahuje od njega“.

„Znam da će neki od vas reći da ovo nije nivo, ali moraš ponekad i da otreseš nogu, nakupi se“, objavio je u svom tvitu Dmitrović. Ivanović je na pomenute uvrede napisao: „Bravo, ministre, srećan početak”.

Nova.rs je kontaktirala Ivanovića, ali je on kratko odgovorio da ne bi ništa više rekao na Dmitrovićeve reči.

Nova.rs podseća da voditelj Ivan Ivanović i Goran Vesić imaju već neko vreme javne okršaje, nakon što Ivanović objavio da je Vesić na letovanje potrošio 80.000 evra, a da je njegova plata samo 100.000 dinara. Ivanović je zatim na Tviter nalogu objavio i prihode zamenika gradonačelnika Gorana Vesića do avgusta ove godine.

Nakon toga, Vesić je na televizijskim gostovanjima konstantno vređao Ivanovića, govorio da Ivanović laže, te ga napadao da ne plaća parking.