Novi dan: Kako da se žene osnaže i preuzmu veću inicijativu?

Vesti 13. sep 201519:58 > 20:01
N1

U temi jutra "Novog dana", u ponedeljak 14. septembra, saznajte kako da se žene, kroz Akademiju ženskog liderstva, osnaže i preuzmu veću inicijativu u društvu i politici.

Gošće jutarnjeg programa televizije N1, tim povodom, biće polaznica Akademije Violeta Pavlovski i Mina Lazarević iz Akademije ženskog liderstva.

Štampu u novom danu prelistavaće pisac Vladimir Kecmanović, koji će predstaviti i svoj novi roman „Osama“, koji je od ponedeljka u prodaji.

Najavićemo i porodičnu žurku na rolerima – 18. Beogradsku rolerijadu u centru prestonice. Gost će biti Robert Pristovšek, predsednik udruženja Beogradska rolerijada.

Predstavljamo vam i drugi međunarodni festival saksofona „Belgrade Saxperience“, na kome će biti održano devet koncerata, za četiri dana trajanja festivala uz učešće svetski istaknutih ambasadora saksofona.

Gosti jutra biće direktor festivala i saksofonista Milan Savić i Kristijan Mlačak, saksofonista Beogradskog kvarteta saksofona. 

Jutarnji program emituje se od ponedeljka do petka u terminu od 8h do 10 časova, uživo iz tri studija – Beograda, Zagreba i Sarajeva.

„Novi dan“ za gledaoce u Srbiji vodi Minja Miletić.