Aleksić: Milenijum tim pokušava da demantuje činjenice i ono što pokazuje APR

Vesti 23. maj 202115:513 komentara
Miroslav Aleksić
Izvor: N1

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je da nikada nije rekao da je kompanija "Milenijum tim" vlasnik zemljišta u Novom Beogradu na kojem su fabričke hale IMT-a, nego da je suvlasnik IMT-a i da je na mestu te fabrike, Planom detaljne regulacije predviđena gradnja stambeno-poslovnog kompleksa na površini od 72 hektara, od kojih je 36 hektara u vlasništvu IMT-a.

Povezano:

„‘Milenijum tim’ u maniru SNS-a i režimskih tabloida, zamenjuje teze i pokušava da demantuje neoborive činjenice. Rekao sam da je čelnik ‘Milenijum tima’ Ivan Bošnjak vlasnik 50 odsto udela u novoosnovanoj kompaniji Industrija mehanizacije i traktora, što pokazuju i podaci iz APR-a, a nisam rekao da je ‘Milenijum tim’ vlasnik zemljišta na kojem su fabričke hale, kao što ta kompanija tvrdi u svom saopštenju“, rekao je Aleksić.

„Šta god saopštio ‘Milenijum tim’, ta kompanija ne može da demantuje da je sedište IMT-a na adresi na kojoj se nalaze i druge firme u vlasništvu ‘Milenijum tima’, niti može da demantuje podatke iz APR-a. To su činjenice, a ostalo je fikcija i imaginacija ‘Milenijum tima’, koji očigledno pod naletom političkog uticaja izdaje saopštenja u maniru SNS-a“, dodao je on.

Aleksić je rekao da Grad Beograd planira da na mestu fabričkih hala IMT-a bude izgrađeno najveće stambeno-poslovno naselje u poslednjih 50 godina, a da je „dokaz za tu tvrdnju Plan detaljne regulacije, koji je uradio Urbanistički zavod Beograda“.

Komentari

Vaš komentar