Aleksić: Tabloidi pokušavaju da „slome“ Milenkovića pre svedočenja o Jovanjici

Vesti 04. jul 202211:06 11 komentara
Miroslav Aleksić
N1

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić ocenio je da tabloidi "pod kontrolom vlasti" u poslednje vreme pišu o načelniku Odeljenja za borbu protiv narkotika MUP Slobodanu Milenkoviću kako bi pokušali da ga diskredituju pre nego što dođe do njegovog svedočenja u slučaju plantaže marihuane na poljoprivrednom imanju "Jovanjica" ."Cilj je, očigledno, da ga smeste u malu stolicu na okretanje u studiju 'Objektiv televizije', one televizije čiji je vlasnik više kafa popio sa Veljom Nevoljom nego sa svojom ženom, a prekoputa bi sedeo Magični Đuka i propitivao bi ga kako su on i Nebojša Stefanović ubacili kompromitujući sadržaj u Koluvijin telefon", naveo je Aleksić u saopštenju.

Povezane vesti

Prema njegovim rečima, Milenkovića „pokušavaju da slome, kako se sumnje ne bi potvrdile kao činjenice“, i ocenio da je cilj sve to uraditi pre nego što se pojavi u sudnici kao svedok u slučaju „Jovanjica“.

Aleksić je upitao i zašto policajac koji je otkrio plantažu marihuane u „Jovanjici“ nije uhapšen u prethodne dve i po godine, ako je već radio to što se tvrdi i ocenio da je razlog „uklanjanje brljotina nekog od brojnih naprednjaka koji su smislili genijalan plan da popune ‘crne fondove'“.

Potpredsednik Narodne stranke istakao je i da Milenković, koga zbog oca zovu Mali Senta, vodi akciju hapšenja u Odeljenju za borbu protiv narkotika, iako ga narod zamišlja kao nekog ko je uhapšen, a to je zbog pisanja u medijima.

„U trenutku dok se njegova slika i puno ime i prezime razvlače po svim prorežimskim medijima, zajedno sa optužbama da je pomagao, ako ne najvećem a onda najpoznatijem narko bosu u regionu, Slobodan Milenković obavlja funkciju načelnika jednog od najvažnijih Odeljenja u MUP-u“, istakao je Aleksić.

On je rekao da su građani izlazili na ulice zbog produženog „kovid časa“, blokirali mostove zbog rudnika litijuma, a da sada „kad narko mafija prerušena u državno rukovodstvo mrcvari poštenog policajca“, svi gledaju u „vrhove cipela“. Naglasio je da narod zbog toga „mora pobediti svoje strahove“.

Komentari (11)

Vidi sve komentare