Aleksić: Vučićev režim već 10 godina rasteruje ljude iz Srbije

Vesti 01. avg 202112:17 36 komentara
Miroslav Aleksić
N1/arhiva

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je u selu Jabukovac, kod Negotina, da "režim Aleksandra Vučića već 10 godina rasteruje ljude iz Srbije", ali da se takvom razaranju bliži kraj, jer su opozicija i građani odlučni da promene vlast i ta odlučnost će dati rezultat.

„U Jabukovcu ima 800 domova ali je, nažalost, u inostranstvo otišlo 80 odsto ljudi. Svi koji su mi prišli danas rekli su da žele da se vrate da žive u Srbiji, ali da je država potpuno uništena i da ih vlast tera da beže, a ne da vraćaju“, rekao je Aleksić, saopštila je Narodna stranka.

Kaže da građani prilaze Narodnoj stranci i da njihova podrška u Boru i Negotinu, kako ocenjuje Aleksić, uverava ga da će zajedno uspeti da promene vlast.

„Vučić dovodi kompanije koje otvaraju rudnike, raskopavaju Srbiju i ostvaruju ogroman profit, a nama ostavljaju jalovinu i pustoš, truju nam reke i ugrožavaju zdravlje ljudi, pa je normalno da u takvoj situaciji ljudi beže iz Srbije“, poručio je on.

Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke Negotin Krsta Stanković Njenjulović rekao je da se Narodna stranka sprema za predstojeće lokalne izbore u tom gradu, koji bi trebalo da budu održani na jesen.

„Očekujemo značajan rezultat na lokalnim izborima u Negotinu“, naveo je Stanković Njenjulović.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare