Automobil sleteo s puta, prevrnuo se i udario u kamion, dvoje povređenih

Vesti 17. apr 202212:053 komentara
Miljana Isailović/Nova.rs

Vozač (34) automobila "folksvagen" i njegova saputnica (46) teško su povređeni u udesu koji se jutros oko 4 dogodio u kružnom toku u Bulevaru cara Konstantina u Nišu, u neposrednoj blizini kompleksa nekadašnje Elektronske industrije. Kako je saopšteno iz Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu, oboje su zadobili ozbiljne povrede.

„Muškarac iz Niša ima povredu grudnog koša i prelom jednog rebra. Žena je zadobila serijski prelom rebara, kontuziju grudnog koša bez povrede pluća, prelom karlice i potres mozga. Oboje su svesni i trenutno stabilnih vitalnih parametara, zbrinuti su u jedinici intenzivne nege Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju gde se njihovo stanje dalje prati“, rečeno je u toj zdravstvenoj ustanovi.

U Policijskoj upravi u Nišu kazali su da je automobil, koji se kretao iz pravca Niša ka Niškoj Banji izleteo sa kolovoza, prevrnuo se i udario u kamion koji se nalazio na parkingu pored bulevara.

U policiji su kazali da je uviđaj obavljen po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, ali da uzrok saobraćajne nezgode za sada nije poznat.

Prema nezvaničnim informacijama, vozilo se kretalo velikom brzinom i vozač po svemu sudeći nije uopšte primetio kružni tok, pošto je automobil preleteo preko zelene površine, udario u ivičnjak i prevrnuo se.

Komentari

Vaš komentar