Bagerista nije hteo da se zaustavi pred aktivistima, izbila tuča

Vesti 27. nov 202115:43 > 16:2278 komentara
Izvor: Screenshot/Twitter/Video

U Šapcu je došlo do incidenta tokom blokiranja saobraćajnica. Naime, kako se vidi po snimcima sa društvenih mreža, jedan bagerista nije želeo da stane i krenuo je kroz grupu okupljenih građana.

Osoba koja je pored njega, sa bagera, snimala okupljene građane, šutnula je muškarca koji je pokušao da se popne, a onda je izbila tuča.

Upozorenje – snimci su uznemirijući:

Predsednik stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović kaže za N1 da je most u Šapcu bio blokiran sat vremena i da su mafijaši napali goloruk narod.

„Okupili smo se da izrazimo nezadovoljstvo zakonima koji su usvojeni. Policija se povukla i dopustila nas napadnu mafijaši sa motkama, čekićima, oružjem da bi obezbedili prolaz vozilima SNS koja su krenula na Skupštinu stranke. Narod je napadnut, užasnuti smo, ovo nas vodi u sukobe. To su lokalni mafijaši, koriste službena vozila policije, tajne polcije. Dobili su zadatak da nas razjure, jedan je seo za bager i napao ljudi, iza tog bagera je krenuo veliki broj odmetnika. Sve smo prijavili policiji, pisaćemo krivične prijave, policija se namerno sklonila, ostavili su nas na milost i nemilost naoružanim mafijašima“, rekao je Zelenović.

Komentari

Vaš komentar