Bane Trifunović odgovorio Bakarecu: Voleo bih da sam dobio tu cifru

Vesti 29. maj 202314:34 28 komentara
Branislav Bane Trifunović
Zoran Lončarević/Nova.rs

Upitan kako komentariše javno iznete tvrdnje poslanika Nebojše Bakareca koliko je dobio od Telekoma, glumac Branislav Trifunović je rekao "da bi voleo da je dobio tu cifru" ".

Nakon što je u Skupštini Srbije poslanik SNS-a Nebojša Bakarec rekao koliko je Trifunović dobio od Telekoma, glumac je odgovorio:

„Ja bih voleo da sam dobio tu cifru. Pozivam gospodina Bakareca ako može da uplati sve ono što je preko onoga što sam zaista dobio za „Tajkuna“, ako ne, onda ćemo se videti na nekom sudu verovatno“, rekao je Trifunović za portal N1.

Narodni poslanik vladajuće SNS Nebojša Bakarec izneo je prethodno podatke o tome koliko novca su navodno od Telekoma dobili glumci koji su podržali protest “Srbija protiv nasilja“.

“Država sponzoriše sve glumce i plaća ih i slobodni su da budu plaćeni od strane Telekoma“, rekao je Bakarec u Skupštini Srbije.

On je potom poimence izneo navode koliko su od Telekoma novca dobili Marko Janketić, Gorica Popović, Branislav Trifunović, Dragan Bjelogrlić, Nikola Kojo, Svetlana Bojković, Gordan Kičić, Milan Marić i Sergej Trifunović.

Nakon toga, Bakarec je rekao da su svi “oni slobodni da glume i da im se nećemo svetiti“.

Predstavnici vlasti u poslednje vreme često napadaju glumce koji podržavaju proteste „Srbija protiv nasilja“, ili ne podržavaju vladajuću većinu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare