Bećković i Bjelogrlić najavili tužbe protiv tabloida i svih onih koji prenose laži

Vesti 21. nov 202315:16 90 komentara
Ivan Dinić/TV Nova

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić i autorka i voditeljka „Utiska nedelje“ Olja Bećković najavili su tužbe protiv tabloida zbog širenja laži, pošto su objavili da je Bjelogrlić bio nasilan prema Bećković i da ju je svojevremeno tukao.

„Povodom informacije koja se pojavila u domaćim tabloidima, a u kojoj se navodi da je reditelj i glumac Dragan Bjeloglić tukao i novinarku Olju Bećković, zajednički demantujemo takve netačne i maliciozne navode. Ne ulazeći u motive za objavljivanje ovakve informacije, obaveštavamo javnost da ćemo svako dalje prenošenje i navođenje ove laži smatrati povredom našeg imena i časti, i da ćemo reagovati shodno zakonskim mogućnostima“, navodi se u zajedničkom saopštenju.

Tabloidi su tekstove pod ovim naslovom objavili u ponedeljak, dan posle gostovanja Bjelogrlića u „Utisku nedelje“.

Hajka na Bjelogrlića, koji je jedan od prvih 14 pokretača i potpisnika inicijative „Proglas“ počela je još tokom same emisije, kada je jedan od gledalaca koji se javio u program izneo informaciju da voditeljka štiti glumca, iako je od njega „dobijala batine“. Pre prekida veze ona mu je poručila „pozdratvite Šešelja“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare