Belivuk: Lalić do juče „nasmejani koljač“, a sada kao na političkom skupu

Vesti 20. dec 202217:39 12 komentara
MUP Srbije

Optuženi vođa kriminalne grupe Veljko Belivuk zatražio je od sudskog veća da upozori okrivljenog-svedoka Srđana Lalića da prestane da se ponaša kao da je na političkom skupu i da poziva ostale optužene da učine isto što i on i potpišu sporazum o priznanju krivice.

Pročitajte još:

„Zamislite šta bi bilo da ja izgovorim onom ko tako postupi da ću im pobiti porodicu“, rekao je Belivuk, uz ogradu da nikom ne preti.

On je za Lalića rekao da je do juče bio „nasmejani koljač“ i pekao ljude peglom, i da se kao osoba koja je „izvršila 6.000 krivičnih dela“ i danas pred sudom ponaša kao kriminalac i da zato moli sudsko veće da ga upozori na pristojno ponašanje.

Predsedavajuća veća Vinka Beraha upozorila je Lalića da se ne smeje dok odgovara na pitanja optuženih, ne odgovara neprikladnim rečima i ne gestikulira, dok je od optuženog Marka Miljkovića, koji nastavlja ispitivanje okrivljenog-svedoka, zatražila da pitanje postavlja bez ironije u glasu i bez osmeha.

Današnji nastavak suđenja organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka obeležio je sukob Lalića i Miljkovića u sudnici.

Lalićeva svedočenja o navodnim aktivostima i zločinima klana Veljka Belivuka možete pročitati OVDE.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare