Beogradski front uputio molbu Tiršovoj: Da se nastavi saradnja sa SBB

Vesti 27. maj 202411:10 1 komentar
N1

Grupa građana "1 od 5 miliona - Beogradski front" podnela je Molbu direktoru Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj, doc. dr Siniši Dučiću, da se nastavi saradnja sa kompanijom SBB, a koja pacijentima klinike obezbeđuje besplatan internet i televiziju.

Grupa građana „1 od 5 miliona – Beogradski front“ je u molbi zatražila da se nastavi saradnja, ističuči da humanost mora da bude istaknuta kao jedna od najvećih ljudskih vrednosti.

„Takođe, svima nama treba da bude na prvom mestu zdravstveno stanje naše dece, što svakako Univerzitetska dečija bolnica je u decenijama iza nas i pokazala, i zato i insistiramo da saradnja između SBB fondacije i Univerzitetske klinike mora da se nastavi“, saopštio je „Beogradski front“.

Direktorka Tiršove pozvali su da prihvati njihovu molbu i već danas pozove predstavnike fondacije SBB da se produži ugovor o donaciji.

„Pozivamo sve političke takmace i učesnike raznih izbornih trka, da vratimo normalnost u politički život i da vodimo računa o deci, da istaknemo osobine kao što su humanost i ljudskost i zato insistiramo kod doc dr Vučinića da našu Molbu prihvati“, saopštio je „Beogradski front“.

Univerzitetska dečija klinika u Tiršovoj odbila je donaciju kompanije SBB, koja je trajala devet godina.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare