BIA: Aleksandar Vulin bio u ranije zakazanoj, zvaničnoj poseti partnerskoj službi države Izrael

Vesti 28. sep 202309:59 26 komentara
Nova.rs

Bezbednosno-informativna agencija saopštila je da je direktor BIA Aleksandar Vulin bio u ranije zakazanoj zvaničnoj i službenoj jednodnevnoj poseti partnerskoj službi države Izrael. "Poseta se u pratnji domaćina odvijala u Jerusalimu i Tel Avivu", navela je BIA u saopštenju.

Bezbednosno-informativna agencija navodi da „ne objavljuje aktivnosti svog rukovodstva bez obzira na laži i podmetanja političara ili medija“, ali da su „zbog trenutka u kojem se pokušava naneti šteta Srbiji, BIA i direktoru BIA, prinuđeni da reaguju.

„Povodom laži pojedinih medija da je direktor BIA Aleksandar Vulin ‘očigledno u privatnoj poseti Jerusalimu’obaveštavamo javnost da je direktor BIA bio u ranije zakazanoj zvaničnoj i službenoj jednodnevnoj poseti partnerskoj službi države Izrael. Poseta se u pratnji domaćina odvijala u Jerusalimu i Tel Avivu“, piše u saopštenju.

Podsećamo, Aleksandar Vulin fotografisan je u Jerusalimu, tri dana posle oružanog incidenta na Kosovu u kojem su ubijeni kosovski policajac i trojica Srba koji su izvršili napad na policiju.

Fotografije do kojih je došao portal Nova.rs otkrivaju da se prvi čovek BIA nalazio u Crkvi Hristovog groba, u pratnji obezbeđenja, gde je došao na poklonjenje.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare