Biljana Stojković prijavila policiji pretnju smrću

Vesti 16. jan 202314:05 32 komentara
Medija centar Beograd

U svojoj prijavi policiji, nakon pretnje putem društvene mreže Tviter, kopredsednica stranke Zajedno Biljana Stojković izjavila je da ovo nije prvi put da preko društvenih mreža dobija pretnje, ali da je ova poruka verovatno najgroznija u svojoj slikovitosti i namerama.

„Svi koji se opiru autokratskoj vladavini Aleksandra Vučića stavljeni su na otvoreno lovište za članove Srpske napredne stranke i njihove botove. Namera je, naravno, da se nateramo na odustajanje od borbe i da se ućutimo. Svako se zbog ovakvih pretnji oseća ugroženo, za sebe i svoju porodicu. To ne može, međutim, sprečiti slobodnomisleće ljude da nastave svoje delovanje sa ciljem stvaranja pristojne Srbije“, poručila je Stojković, prenosi Zajedno u saopštenju.

Iz te stranke su naveli da očekuju od policije da postupi u skladu sa Zakonom i pronađe osobu koja je uputila ovu pretnju, što je navedeno u prijavi policiji.

Biljana Stojkovič je redovna profesorka Univerziteta u Beogradu i bila je predsednička kandidatkinja na izborima 2022. godine.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare