Bivši dekan Medicinskog fakulteta na slobodi, rektorov advokat bez komentara

Vesti 10. avg 202220:26 > 20:31 8 komentara
N1

Nekadašnji dekan Fakulteta medicinskih nauka u Kragujevcu Predrag Čanović jutros je saslušan u Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, a sada je u svom domu u Kragujevcu, saznaje N1.

Povezane vesti:

„Jedino što smem da vam kažem da sam pre podne u tužilaštvu dao izjavu, to je osnovno. O čemu, odnosno o sadržini izjave ništa ne mogu kazati. Hvala vama puno na pozivu, ali zaista to je sve što vam mogu reći“, rekao je za N1 u telefonskom razgovoru Čanović.

Na pitanje gde se sada nalazi, on je rekao – u Kragujevcu.

Predrag Čanović je bio uhapšen je se „tereti za krivičnio delo zloupotreba službenog položaja“, saopštava Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Advokat Branislav Todorović, koji zastupa bivšeg rektora kragujevačkog Univerziteta Nebojšu Arsenijevića, a koga su priveli u kraljevačko tužilaštvo pripadnici Odeljenja za borbu protiv korupcije UKP, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, u telefonskom razgovoru za N1 je rekao: „Nemam nikakvu izjavu. Obratite se nadležnim organima. Ne bih davao nikakve izjave za javnost“.

Nebojša Arsenijević je uhapšen zbog „postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo trgovina uticajem“, saopštio je MUP Srbije.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare