Dragan Bjelogrlić napao Antonijevića, dao izjavu u policiji, objavljen i snimak

Vesti 23. avg 202108:21 > 12:04 193 komentara
Bjelogrlić i Antonijević tuča
twitter/Pluton/screenshot

Glumac Dragan Bjelogrlić dao je izjavu u policiji zbog sumnje da je rano jutros oko 4 sata ujutru u niškom hotelu “Ambasador” napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario ga više puta u glavu, javili su beogradski mediji. Iz policije potvrđeno da su intervenisali. Na društvenim mrežama objavljen je i snimak incidenta.

„Bjelogrlić se zaleteo i udarao u glavu Antonijevića“, a Antonijević na licu ima vidljive povrede, preneo je ranije “Blic”.

U međuvremenu, na društvenim mrežama pojavio se i snimak napada:

Niška policija potvrdila je RTS-u da je jutros u 4 u hotelu „Ambasador“ intervenisala zbog, kako su naveli, fizičkog sukoba između dve osobe.

Sa akterima sukoba policija je obavila razgovor.

O svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, saznaje RTS.

Antonijević je autor filma “Dara iz Jasenovca”, a pre izvesnog vremena je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film „Jesen samuraja“.

Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome „da bi moglo da se zaradi 100 soma“, a u mejlu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada to demantovao i tvrdio da je prepiska lažirana.