Bogdanović: Odlaganje mog saslušanja o ubistvu Olivera povezano sa padom Šarića

Vesti 19. apr 202217:30 0 komentara
Filip Krainčanić/Nova.rs

Boban Bogdanović trebalo je da bude saslušan još prošle nedelje u vezi saznanja koja je izneo u ispovesti za KRIK o ubistvu Olivera Ivanovića, ali je ispitivanje odloženo iz nepoznatog razloga, a on pretpostavlja da to ima veze sa nedavnim hapšenjem Darka Šarića i pripadnika njegove kriminalne grupe, javlja portal Nova.rs.

Pročitajte još:

Bogdanoviću je obaveštenje o odlaganju saslušanja, koje je trebalo da se održi 15. aprila, stiglo dan pre zakazanog termina. Razlog pomeranja ispitivanja nije naveden, a kako Bogdanović navodi za Nova.rs, smatra da je ono odloženo zbog saznanja koja su u međuvremenu pristigla i koja su povezana sa hapšenjem Šarića, označenog da je vođa klana koji se tereti za najteža krivična dela poput ubistva.

„Niko me nije obavestio šta je razlog odlaganja. Zaključujem da je do toga došlo zbog hapšenja Šarića i njegove kriminalne grupe, pretpostavljam da postoji umešanost te grupe u to što se desilo 2018. godine. Verovatno u razgovorima koji su „razbijeni“ postoje i stvari koje su vezane za Oliverovo ubistvo, smatram da je moje pomeranje bilo da bi se svi oni uhapsili i da se ukrste te informacije“, objašnjava Bogdanović za portal Nova.rs.

Boban Bogdanović, koji godinama ima veze sa sportom i prijatelj je ubijenog Aleksandra Gligorijevića Pukija, člana klana Veljka Belivuka, za KRIK je ranije ispričao da mu je prijatelj u amanet ostavio istinu o ubistvu političara sa severa Kosova Olivera Ivanovića. Gligorijević mu je, kaže, ispričao ko je ubio, ko naredio, a ko je organizovao ubistvo Ivanovića.

Bogdanović je za KRIK ispričao da je kosovskog političara Olivera Ivanovića ubio Ljubomir Lainović, kao i da je organizator zloina Milan Radoičić a nalogodavac Zvonko Veselinović.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!