Borko Stefanović poručio socijalistima: Čuvajte telefone, braćo

Vesti 07. feb 202312:5221 komentara
FoNet/Aleksandar Barda

Poslanik Ujedinjenih Borko Stefanović obratio se poslanicima Socijalističke partije Srbije nakon snimka njihovog poslanika dok gleda porno film u Skupštini Srbije.

Stefanović je poručio socijalistima na današnjoj sednici da ne dokazuju njihovu pravovernost njima iz opozicije, već onima s kojima imaju problem, prenosi Nova.rs.

Povezane vesti

„Čuvajte telefone, braćo socijalisti. Srpska opozicija kaže da ne dokazujete vašu pravovernost na nama, obratite se njima s kojima imate problem. Setite se Dimitirja Tucovića i vašeg Slobodana Miloševića. Nemojte sad da pokleknete, sad kad je najteže. Sad pokažite stamenost i da ste dostojni. Nemojte nama da prebacujete i da dokazujete da ste vi oni pravi u koje oni veruju da vi niste ovih dana. Pustite nas, izdvojite nas iz vaših unutrašnjih problema, koje očigledno imate i porodičnih svađa. A srebreninu čuvate, to znate“, rekao je Stefanović.

Povod za obraćanje Stefanovića bila je izjava Snežane Paunović, šefice poslaničke grupe SPS, koja je poručila opoziciji da se ne nada da će imati podršku SPS i da je Ivica Dačić zajedno sa Vučićem vodio godinama „državničku politiku“.

„Nemojte da nas branite i da namećete atmosferu da smo spremni da sarađujemo sa vama. U poslednjih 11 godina sve što je urađeno bila je državotvorna politika Ivice Dačića i Aleksandra Vučića“, rekla je Paunović.

Ona je opoziciji poručila da „nema osnova“ da se nadaju da su socijalisti ti koji će im biti pomoć i da ne računaju na to kad god da budu izbori, navodeći da na politiku socijalista neće uticati njihova diskusija u parlamentu.

Komentari

Vaš komentar