Bratislav Jugović: Ubeđen sam da je Milenković častan policajac

Vesti 24. jun 202209:57 komentara
bratislav jugović
TV Nova S/Screenshot

Bratislav Jugović, narodni poslanik iz redova Srpske napredne stranke do konstituisanja novog saziva parlamenta, izjavio je da je ubeđen da je Slobodan Milenković častan policajac.

„Zbog svojih stavova o Slobodanu Milenkoviću već mesecima nemam mogućnost da iskazujem stavove u medijima koji su bliski vlasti. Kad bih mogao da vratim vreme unazad, branio bih Slobodana Milenkovića još snažnije, zato što je to odbrana najčasnijeg dela Srbije“, izjavio je za N1 Jugović.

Pročitajte još:

Podsetimo, nekadašnja državna sekretarka Dijana Hrkalović je za navodno montiranje afere Jovanjica optužila svog bivšeg šefa Nebojšu Stefanovića, ali i Slobodana Milenkovića, inspektora koji je aferu razotkrio.

Više javno tužilaštvo (VJT) u Beogradu objavilo je da će Sektor unutrašnje kontrole MUP-a, po nalogu VJT obaviti razgovore sa Stefanovićem i Hrkalović u svojstvu građana.

„Nalog se prvenstveno odnosi na proveru navoda Hrkalović u vezi sa postupanjem načelnika Odeljenja za borbu protiv droga Slobodana Milenkovića“, navedeno je u saopštenju VJT.