Brnabić: Rezolucije dođu i prođu, nije ovo prva, a neće biti ni poslednja

Vesti 08. feb 202413:28 92 komentara
Filip Krainčanić/Nova.rs

Rezolucije dođu i prođu - nije ova prva, neće biti ni poslednja, izjavila je premijerka Srbije Ana Brnabić danas nakon što je Evropski parlament usvojio Rezoluciju o izborima u Srbiji.

Danas, 8. februara 2024. godine, u Strazburu: Marinika Tepić: „Pozivam vas da podržite zahteve proevropske opozicije da se pošalje misija koja bi istražila sve te nepravilnosti i da se izdaju preporuke koje bi i vlast i opozicija morale da ispune“. Radomir Lazović: „Ne želim da krijem, nama je drago zbog ovoga što se desilo, jer ovakvoj rezoluciji smo se nadali“. Rezolucije dođu i prođu – nije ova prva, neće biti ni poslednja, ali će večno ostati zapisano da su u Srbiji postojale političke stranke i ljudi koji su sami tražili ukidanje suvereniteta sopstvene zemlje, objavila je Brnabić na mreži X.

Podsećamo, poslanici Evropskog parlamenta usvojili su danas u Strazburu rezoluciju kojom se poziva na sprovođenje nezavisne međunarodne istrage neregularnosti na decembarskim parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima u Srbiji, sa posebnim akcentom na beogradske izbore.

Sve o dešavanjima u vezi sa usvajanjem Rezolucije pratite na našem BLOGU.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare