Brutalno pretukao vanbračnu suprugu, doktori morali da joj odstrane neke organe

Vesti 25. okt 202215:34 36 komentara
Shutterstock

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, nakon sprovedene istrage podiglo je optužnicu protiv D.R (35) zbog sumnje da je u šumi pored Ibarske magistrale brutalno tukao svoju vanbračnu suprugu S.A. zbog čega su kasnije ženi izvađeni neki organi, saznaje "Blic".

Prema informacijama koje posedujemo, okrivljenom se stavlja na teret da je 19. avgusta u šumi pored Ibarskog puta pesnicama i šutiranjem, a u prisustvu njenog brata kojem je pretio da će ga ubiti, naneo teške telesne povrede opasne po život, zbog kojih je potom hitno operiisana na Urgentnom centru i kojom prilikom joj je odstranjena žučna kesa i levi bubreg, a konstatovan i prelom rebra, traumatsko oštećenje jetre, prelom jagodične kosti i brojna nagnječenja mekih tkiva lica, navodi Blic.

Uz optužnicu, kako saznaje list, Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet je i predlog za produženje pritvora okrivljenog, do pravnosnažnog okončanja krivičnog postupka.

Prema informacijama koje poseduje Blic, osumnjičeni se tereti za nasilje u porodici nad vanbračnom suprugom, kao i ugrožavanje sigurnosti, izvršenog na štetu B.A, rođenog brata oštećene.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare