Bulatović: Da li će Stefanović podneti ostavku zbog optuživanja Radmilovića

Vesti 11. jan 202114:11 2 komentara
Stranka slobode i pravde

Potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dejan Bulatović upitao je ministra odbrane Nebojšu Stefanovića da li će podneti ostavku s obzirom na to da je iz Tužilaštva stiglo rešenje o odbijanju predloga za Krivičnu prijavu od policije u Šidu za slučaj Zorana Radmilovića.

Kako se navodi u saopštenju SSP-a, rešenje iz Tužilaštva za taj slučaj stiglo je pre dva dana i pokazuje da je Zoran Radmilović nedužan.

„Sada je svima jasno da gospodin Radmilović nije imao nikakve veze sa ispisivanjem uvredljivih grafita na mojoj kući. To je i Tužilaštvo utvrdilo, i ja sada pitam ministra Stefanovića da li ćete podneti ostavku ili bilo kakve konsekvece za ono što ste uradili tom čoveku“, naveo je Bulatović.

Ne očekuje da će Stefanović odgovarati za optuživanje Zorana Radmilovića, ali da će, kada u Srbiji bude bilo „slobode i pravde, odgovarati za sve“, dodao je on.

Kako su mediji preneli prošle nedelje je odbačena krivična prijava protiv Zorana Radmilovića da je ispisivao grafite na kući potpredsednika Stranke slobode i pravde Dejana Bulatovića, za šta ga je optužio i tadašnji ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare