Crno na belo: Vuletić nije spomenuo ugovor, već zapisnik sa sednice UO Partizana

Vesti 23. jun 202111:21 > 11:2818 komentara
Stadion Partizana Policija N1
Izvor: N1

Pokret Crno na belo Vladimira Vuletića poručio je danas, reagujući na saopštenje MUP-a Srbije, da bivši potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan Vuletić "nikada nije ni spomenuo nikakav ugovor" između Sportskog društva "Partizan" i preduzeća "Mitona". MUP je ranije danas saopštio da su inspektori SBPOK-a utvrdili da Sportsko društvo "Partizan" nije imalo sklopljen ugovor sa preduzećem "Mitona", niti sa Miloradom Pušicom o iznajmljivanju restorana i bašte na stadionu u Humskoj.

POVEZANE VESTI

„Simpatično, po potrebi ažurni, SBPOK, koji je postao privatizovani servis kanadskog sestrića, za manje od 24 časa je utvrdio da nema ugovora između JSD Partizan i preduzeća Mitona D.O.O. Požurio je i da saopšti da je Vladimir Vuletić izneo lažne vesti i da će sa njim razgovarati. Ono što, međutim, kanadski sestrić prenebregava je da Vuletić nikada nije ni pomenuo nikakav ugovor, već je dostavio fotokopiju zapisnika sa sednice Upravog odbora Partizana od 7. juna 2017. na kojoj je doneta odluka o izdavanju restoranskog i pratećeg prostora Mitoni DOO“, navodi se u saopštenju pokreta Crno na belo.

Takvo saopštenje MUP-a, dodaju, otvara brojna pitanja.

„Da li je iko demantovao postojanje odluke UO Partizana od 7. juna 2017? Ako ugovora nema, zašto ta odluka nikad nije stavljena van snage? Da li je moguće da je Milorad Vučelić, sada već dve godine nezakoniti predsednik JSD Partizan (usled isteka mandata) tada zloupotrebio položaj odgovornog lica i, samo na osnovu odluke UO JSD Partizan, bez ugovora, via facti omogućio ulazak u posed objekta Mitoni DOO? Da li je moguće da se ovaj ugovor krije kao što se krila odluka UO JSD Parizan od 7. juna 2017? Vučelić je, i to ne jedini u JSD Partizan i FK Partizan, izrazito sklon skrivanju, antidatiranju i falsifikovanju službenih akata, i on(i) to odlično zna(ju)“, navodi se u saopštenju pokreta.

Iz tog pokreta navode i da su inspektori SBPOK u utorak, prilikom predaje dokumenta, odbili da razgovaraju sa Vuletićem, a on je, kako navode, tu želju izrazio, da bi sada nagoveštavali razgovor sa njim.

„Samo u silovanoj pravnoj državi, kada objavite odluku UO JSD Partizan, oni vam saopšte da nema ugovora i da ne govorite istinu. Samo u silovanoj pravnoj državi privatizovani SBPOK služi zataškavanju a ne otkrivanju istine, baš kao što kod funkcionera SNS, samo na pitanje ko je Milorad Pušica, vlada potpuna omerta. Radujemo se svim daljim postupanjima SBPOK i najavljujemo da ćemo povratiti i osloboditi otetu i silovanu pravnu državu. Njeni otmičari i silovatelji tada će uvideti da je dura lex sed lex – zakon je jednako surov za sve“, zaključuje se u saopštenju pokreta Crno na belo.

Komentari

Vaš komentar