Ćuta: Policija upala u stan Irene Barbulović dok je spremala decu za spavanje

Vesti 28. sep 202208:21 42 komentara
N1

Kopredsednik stranke "Zajedno" Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je da je sinoć policija upala u stan aktivistkinje iz Majdanpeka Irene Barbulović, koja je tom trenutku spremala decu za spavanje.

„Oko 22:30 policija je upala u stan Irene Barbulović, koja je u tom trenutku spremala decu za spavanje. Upozoravam ministra policije Vulina da prestane da se ponaša kao Gestapo i da dobro razmisli šta radi, jer Majdanpek nije konc logor pa da njegova specijalna policija noću upada u stanove majkama sa decom, vrši racije po gradu i hapsi koga stigne“, stoji u saopštenju Ekološkog ustanka na Fejsbuku koje je potpisao Jovanović.

Povezane vesti

On je pozvao pripadnike unutrašnjih poslova „da stanu uz svoj narod, prekinu sa noćnim akcijama i odbiju naređenja Vulina čije namere nisu nista drugo već uterivanje straha u kosti svakom ko digne glas protiv pljačkanja Srbije i čerupanja njenih prirodnih resursa“.

Podsetimo, aktivistkinja Irena Barbulović bila je gošća u jučerašnjoj emisiji TV N1 „Da razumemo“ u kojoj je govorila o problemima sa kojima se suočavaju aktivisti u odbrani planine Starica.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare