Dačić: Bakarec nije pretio nikome

Vesti 02. mar 202116:4815 komentara
Izvor: TANJUG/ZORAN ZESTIC

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić odbacio je tvrdnje Stranke slobode i pravde da nije reagovao na govor mržnje poslanika Nebojše Bakareca i istakao da Bakarec nije uputio nikakve pretnje nikome.

Povezane vesti:

Dačić je rekao da su poslanici svakodnevno suočeni sa govorom mržnje i pretnjama, a da svi samo prate da li se kodeks ponašanja poštuje unutar Skupštine.

„Ljudi možda nisu slušali, a sada neki kažu da je pretio smrću i da je rekao da opoziciju treba pobiti kao u Rusiji. Da je tako bilo, svakako da ne bismo dopustili da takve stvari izgovara“, rekao je Dačić.

Poslanik sa liste Aleksandar Vučić – Za našu decu“ Nebojša Bakarec izneo je niz optužbi na račun opozicije, pre svega lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa kojeg je povezao sa zaverom protiv predsednika Vučića.

SSP je reagovala saopštenjem u kojem je optužila predsednika Skupštine Srbije Ivicu Dačića da je „ugrozio“ nastavak međustranačkog dijaloga pod pokroviteljstvom EU jer tokom sednice parlamenta nije reagovao na „poziv na likvidaciju“ lidera SSP Dragana Đilasa i bivšeg šefa Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Saše Vukadinovića.

Komentari

Vaš komentar