Dačić: Vučić sigurno jedini predsednički kandidat kojeg ćemo podržati

Vesti 14. jan 202219:39 > 19:396 komentara
Izvor: TANJUG/ NENAD MIHAJLOVIC

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je u Novom Sadu da je odavno dogovoren nastavak saradnje sa Srpskom naprednom strankom (SNS), odnosno da je Aleksandar Vučić sigurno jedini predsednički kandidat kojeg će podržati socialisti.

„Ove godine obeležavamo deset godina kako sarađujemo. Mi smo ponosni na zajedničke rezultate koje smo ostvarili u interesu Srbije“, rekao je Dačić na sastanku sa socijalistima Vojvodine povodom predstojećeg referenduma o promeni Ustava i izbora koji su najavljeni u aprilu ove godine.

Kako se navodi u saopštenju te stranke, na sastanku rukovodstva gradskih i opštinskih odbora iz Severnobačkog, Zapadnobačkog, Južnobačkog i Sremskog okruga, postavljeni su naredni koraci u cilju postizanja što boljih rezultata na izborima.

Sastanku su prisustvovali i predsednik Pokrajinskog odbora Vojvodine Dušan Bajatović, potpredsednica IO Aleksandra Đanković, direktor SPS Djordje Čabarkapa, član predsedništva Snežana Paunović i sekretar Omladine Srbije Boris Novaković.

Komentari

Vaš komentar