Dan uživo: Ima li šanse da nova crnogorska vlada bude izabrana do kraja godine

Vesti 14. dec 202212:52 0 komentara
N1

Ko su mladi ljudi okupljeni u 'Solidarnu kuhinju' i koji bez finansijske podrške korporacija, države i političara, pripremaju i dele hranu onima kojima je potrebna? Ko i gde može da dobije hranu iz "Solidarne kuhinje'? Da li sa hladnim zimskim danima veći broj osiromašeih i gladnih sugrađana dolazi po obrok u 'Solidarnu kuhinju'? O tome razgovaramo sa aktivistkinjom Milenom Stanić.

U Danu uživo razgovaramo sa Nebojšom Zelenovićem, predsednikom poslaničke grupe Moramo-Zajedno u Skupštini Republike Srbije.

Šta su posledice usvajanja izmena Zakona o predsedniku Crne Gore? Da li bi uprkos negativnim reakcijama na odluku Skupštine, parlamentarna većina mogla do kraja godine da izabere novu vladu na čijem čelu će biti Miodrag Lekić? Sa Milošem Bešićem, profesorom na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, analiziramo aktuelnu političku situaciju u Crnoj Gori, a iz Podgorice javlja se uživo reporter N1.

U Scenu Dana uživo ove srede dolazi nam glumac Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu Dušan Vukašinović kojeg u predstavi „Bura“ Kokana Mladenovića možete gledati u dva termina do kraja godine, u petak 16. i subotu 17. decembra.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!