Kisić Tepavčević u pismu zahvalila zaposlenima

Vesti 30. dec 202013:25 > 01. jun 2021 15:44 1 komentar
Darija Kisić Tepavčević
TANJUG/Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević uputila je pismo zaposlenima u sistemu socijalne zaštite, kojima je zahvalila na uloženom trudu, radu i požrtvovanju u očuvanju zdravlja korisnika, saopštilo je Ministarstvo.

„Svi mi u sistemu socijalne zaštite verujemo i svojim primerom i radom svakoga dana pokazujemo da se snaga jednog društva ogleda u brizi prema onima kojima je pomoć najpotrebnija. Srbija se, kao i čitav svet, već 10 meseci suočava sa nezapamćenim izazovom u borbi protiv kovid-19“, istakla je Kisić Tepavčević u pismu.

Ona je naglasila da su zaposleni u sistemu socijalne zaštite u prethodnih 10 meseci pokazali šta znači biti posvećen, „šta znači pomoći, podržati, osnažiti, biti deo tima“, navela je Kisić Tepavčević i dodala da joj je čast što ima priliku da bude među požrtvovanim, hrabrim i posvećenim ljudima.

„Ponosno mogu da stanem uz svakog od vas i da budem prva među jednakima u resoru čija je svrha postojanja briga o ljudima. Hvala vam na svemu“, napisala je Kisić Tepavčević.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare