Deda Mraz stiže u domove svih SBB korisnika i donosi još jedno iznenađenje

Vesti 06. dec 202110:45 > 11:0444 komentara
Promo SBB

SBB kompanija nastavlja svoju prazničnu tradiciju i za sve svoje korisnike u Srbiji otključava dodatne kanale i Video klub. Ove godine, SBB Deda Mraz u domove korisnika od 8. decembra donosi pravu TV čaroliju.

Do 12. januara SBB korisnici će moći da uživaju u dodatnim kanalima, do 19.000 otključanih filmova i serija u Video klubu, kao i HBO Premium paketu i još jednom iznenađenju.

„Provedite praznike sa najvoljenijima, neka oni budu blizu, čak i ako su daleko. Uživajte u toplini svog doma okruženi samo najlepšim željama i emocijama. Želimo da vam ove praznike učinimo još lepšim i zato smo vam u okviru SBB novogodišnje čarolije, u saradnji sa shoppster.com, obezbedili i vaučer kako biste ulepšali praznike sebi i onima koje volite“, izjavila je Minja Jugović Janjić, Direktorka Sektora za marketinške komunikacije.

Ove godine SBB je u saradnji sa shoppster.com obezbedio vaučer u iznosu od 2.000 dinara. Vaučer se može iskoristiti od 11. do 31. decembra prilikom kupovine na shoppster.com u iznosu od 8.000 dinara i više, bez uračunatih troškova dostave. Sve što je potrebno je da se korisnik registruje na shoppster.com podacima sa MojSBB naloga i prilikom kupovine unese kod SBB-NG. Na taj način račun će biti umanjen za 2.000 dinara.

Dodatni kanali i Video klub biće automastki otključani, a HBO Premium paket koji donosi HBO i Cinemax kanale, kao i HBO GO i HBO OD usluge i najpopularnije serije i filmove, može da se aktivira preko MojSBB portala ili aplikacije.

SBB Premium korisnici u posebnom katalogu „Naš poklon“ moći će da uživaju u dodatnim hit filmovima i serijama za celu porodicu.

„Neka praznična čarolija počne“, poručuju iz SBB kompanije.

Komentari

Vaš komentar