Deo opozicije: Vučićeva izjava o špijunima – „prvi rezultati“ Vulina na čelu BIA

Vesti 09. jan 202308:49 113 komentara
vozilo pod pratnjom, rotirajuća svetla, funkcioneri
Shutterstock

Deo opozicionih poslanika ocenio je kao zamajavanje javnosti izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je u Beogradu oko Nove godine boravio "rekordan broj stranih špijuna".

Poslanik Demokratske stranke Srđan Mlivojević je za Danas kazao da „apsolutno veruje“ da je tvorac izveštaja o špijunima direktor Bezbednosno – informativne agencije Aleksandar Vulin.

Povezane vesti

„Očigledno da imenovanje Aleksandra Vulina za direktora BIA daje prve velike rezulate, jer se Vučiću priviđa najveći brojh špijuna u Srbiji verovatno od dolaska Južnih Slovena na Balkan do danas“, rekao je Milivojević.

Poslanik Zajedno-Moramo Đordje Miketić kazao je da je „režim doživeo poraz“ zbog povlačenja Predloga zakona o unutrašnjim poslovima, te ocenio da Vučić sprema novi treći pokušaj“ da zakon bude usvojen.

„I očajnički je zaigrao na blentavi strah od tajnih agentura“, rekao je Miketić.

Poslanik Narodne stranke Stefan Jovanović ocenio je da je priča o špijunima „klasično zamajavanje javnosti“ od neuspeha politike, zaštite naroda na Kosovu, katastrofalne ekonomske poltike.

Vučić je juče izjavio da su obaveštajni podaci koje je dobio potvrdili da je „Beograd za Novu godinu bio kao Kazablanka“ i da „nema špijuna koji nisu okupirali naše hotele“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare