Potraga za devojčicom i dalje traje: Bečka policija veruje da je na snimku Danka, više puta pretraživan teren u Boru

Vesti 03. apr 202407:20 > 22:07 31 komentara

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala prošlog utorka u Banjskom Polju kod Bora, traje devet dana. Od jutra se odvija akcija na imanju porodice sa kojeg je devojčica nestala, ali i parcele preko puta kuće. Policija je i u utorak pretraživala kuće i stanove u Banjskom Polju. Istraga je proširena na celu teritoriju Srbije. U istragu o nestanku devojčice uključila se i bečka policija, koja je saopštila da porodica veruje da je se na snimku iz Beča nalazi nestala devojčica. Majorka policije Bojana Otović-Pjanović kazala je da su svi koji su se u trenutku nestanka Danke nalazili u blizini ili na samom mestu događaja osumnjičeni.

Istovremeno, istraga se proširila i na Austriju, Interpol je raspisao žutu poternicu. Srbin koji živi i radi u Beču snimio je dve žene na ulici glavnog grada Austrije pored kojih se igra devojčica koja liči na dvogodišnju Danku Ilić, nestalu u okolini Bora. Kriminalistička služba pokrajine Beč pokrenula je istragu.

Devojčica Danka Ilić ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Devojčica se može prepoznati po visećoj bradavici na levom uhu i mladežu nepravilnog oblika i blago tamne boje na levoj podlaktici.

Ukoliko imate bilo kakve informacije, pozovite policiju na broj telefona 192.

Pratite situaciju iz minuta u minut:

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare