Đilas: Brnabić svesno i sa namerom laže, nikada nisam bio vlasnik Nove S

Vesti 02. jun 202218:31 28 komentara
N1/Bojana Janjić

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas demantovao je navode premijerke Ana Brnabić da je "direktni vlasnik Nove S".

„Ana Brnabić ponovo laže. I to svesno i sa namerom, jer ona sigurno ima podatke da nikada nisam bio vlasnik Nove S i da ni na koji način ne utičem na njihovu uređivačku politku. Šta više, imam niz kritika na račun medija koji su deo United grupe sa kojih svakodnevno dolaze napadi i kritike, kako na SSP, tako i na mene lično“, naveo je Đilas u pisanoj izjavi.

POVEZANE VESTI:

Dodao je i da je premijerka, i pored svega toga i pored svih informacija koje dobija od raznih službi koji se bave ljudima iz opozicije, opet slagala građane, što, kako je ocenio Đilas, već postaje njen manir.

„Ostaće upamćena po rečenicama bez smisla, po tome da nikada nije govorila istinu, ali i po napadu na svoju ministarku Zoranu Mihajlović. Ali ne zbog propasti EPS-a u vreme dok je Mihajlović bila ministarka energetike, već zato što je radila ono što svaki državni funkcioner mora da radi – da daje izjave za sve medije u Srbiji“, naveo je predsednik SSP-a.

Đilas je zaključio da je premijerka Brnabić, pomenutom izjavom, još jednom pokazala da su svi njeni pokušaji „da razume kako da razume“ unapred osuđeni na neuspeh.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare