Đilas: Novi Sad se pretvorio u simbol kriminala, vlast SNS još pet meseci

Vesti 20. nov 202114:11 > 14:5928 komentara
FoNet/Milica Vučković

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je danas da se Novi Sad u poslednjih deset godina pretvorio u "simbol najvećeg kriminala i korupcije", ne samo u Vojvodini, već u čitavoj Srbiji.

„(Slobodan Milutinović) Snajper, (Goran Kovačević) Goranac i (Slobodan Milić) Bocara su ljudi koji su pre deset godina hapšeni i osuđivani na zatvorske kazne za najteža krivična dela, a danas se slikaju sa gradonačelnikom Novog Sada (Milošem Vučevićem)“, kazao je Đilas na konferenciji za novinare.

Đilas je naglasio da se SSP bori protiv kriminala i korupcije i načina na koji se upravlja Srbijom, a ne protiv „jedne stranke“.

On je poručio okupljenim Novosađanima da garantuje da će vlast Srpske napredne stranke u tom gradu trajati još pet meseci.

„Ovo je grad u kojem su opozicione stranke prve napravile sporazum o saradnji, to je način, koji je pravi način – zajednička borba protiv ovoga što se dešava“, rekao je on.

Đilas je ponovio da deo opozicije radi na ujedinjenu i da se tokom naredne nedelje očekuje dogovor o tome da li će izaći na predstojeće izbore na proleće i kako.

Komentari

Vaš komentar