Đilas: Više nema izbornih uslova, ako se odlučimo za bojkot, biće drugačiji

Vesti 25. okt 202111:24 > 12:3486 komentara

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da više ništa ne može da se promeni oko izbornih uslova i da će, ako se "najveće" opozicione stranke opredele za bojkot izbora, on biti drugačiji nego što je bio prošle godine.

„Svesni smo da ovde nema šanse da budu fer i pošteni izbori dok se ne promeni vlast. Kako ćemo doći do promene vlasti, videćemo uskoro“, rekao je on na konferenciji za medije.

Đilas je ponovio da će zajednička odluka o izlasku na izbore biti „ubrzo“ doneta i objavljena gradjanima.

Upitan da li ostaje pri stavu da neće predložiti kanditata za privremeno nadzorno telo za kontrolu medija, Đilas je rekao da je to prevara koju su „zajedno instalirali“ Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije i „gospoda“ iz Evrope.

„Sram bilo i (poslanicu u Evropskom parlamentu) Tanju Fajon i (evroposlanika Knuta) Flekenštajna. Nama koji smo 30 godina za Evropu, došli ste, dogovorili papir sa (predsednikom Srbije Aleksandrom) Vučićem i (predsednikom Narodne skupštine Ivicom) Dačićem i rekli to je to. Odustali ste od svih evropskih vrednosti. Sami ćemo ovo završiti“, istakao je Đilas.

Komentari

Vaš komentar