Dojave o bombi na fakultetima u Kragujevcu, studenti evakuisani u Čačku i Užicu

Vesti 29. mar 202310:53 > 13:49 11 komentara
N1/ilustracija

Policijskoj upravi u Kragujevcu je sa Univerziteta javljeno da su svi fakulteti dobili dojave o postavljenoj bombi, piše Nova.rs. Agencija Beta je javila da su studenti i zaposleni na Agronomskom i Tehničkom fakultetu u Čačku takođe evakuisani iz fakultetskih zgrada, zbog dojave o postavljenim bombama. Blic je objavio da je stigla i dojava o bombi na Univerzitet u Užicu.

Kontradiverzione ekipe su na terenu, javlja portal Nova.rs.

Na fakultetima je urađena hitna evakuacija, a specijalni timovi pretražuju jedan po jedan objekat, potvrđeno je iz policije.

Detaljnom kontrolom ustanovljeno je da su u pitanju lažne dojave i da u prostorijama ovih ustanova nije bio nikakve eksplozivne naprave.

Dojave o bombama i na Agronomskom i Tehničkom fakultetu u Čačku

Studenti i zaposleni na Agronomskom i Tehničkom fakultetu u Čačku danas su evakuisani iz fakultetskih zgrada, zbog dojave o postavljenim bombama na fakultetima, rečeno je Agenciji Beta u čačanskoj policiji.Informacija o postavljenim bombama stigla je dekanima čačanskih fakulteta iz Rektorata Univerziteta u Kragujevcu, kome pripadaju čačanski fakulteti.

Policija ispituje detalje u vezi sa dojavom o postavljenim bombama koja je, prema prvim, nezvaničnim podacima, bila lažna.

To je prvi slučaj dojave o postavljenim bombama na fakultetima u Čačku.

Blic je objavio da se zbog dojava evakuišu i fakulteti Univerziteta u Užicu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare