Doskorašnji pomoćnik gradonačelnika Valjeva novi načelnik Kolubarskog okruga

Vesti 02. feb 202310:43 0 komentara
N1/Milena Kuzmanović

Odlukom Vlade Srbije, na dužnost načelnika Kolubarskog upravnog okruga postavljen je Miloš Milutinović, diplomirani poslovni informatičar, master ekonomista i doskorašnji pomoćnik gradonačelnika grada Valjeva.

U svom obraćanju prilikom primopredaje dužnosti, Milutinović je istakao da je nova pozicija velika odgovornost i da je njegova dužnost da bude spona između Vlade Republike Srbije i jedinica lokalnih samouprava.

„Praćenje i pomaganje u realizaciji projekata od državnog značaja, kao i dovođenje novih projekata i investicija u Kolubarski upravni okrug će takođe biti deo mojih zaduženja“, poručio je Milutinović.

Na mestu načelnika Kolubarskog upravnog orkuga, Miloš Milutinović će naslediti Gorana Milivojevića, koji je na ovoj funkciji bio od 2015. godine.

Miloš Milutinović je, kao kadar SNS, u proteklom periodu obavljao dužnost pomoćnika gradonačelnika, a pre toga radio je u Poreskoj upravi u Valjevu. Koliko je poznato, jedno od odgovornijih dosadašnjih zaduženja tek postavljenog načelnika Kolubarskog okruga bila je Radna grupa, koja je trebalo da reši status i dugovanja Apotekarske ustanove u Valjevu, ali problemi Apotekarske ustanove su još aktuelni u gradu na Kolubari.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!