Čovek kog je Vučić nazvao lažovom: Došao sam da ga pogledam u oči

Vesti 17. jan 202212:17 > 12:21 54 komentara

Dušan Tufegdžić, koji je povređen tokom protestne blokade saobraćajnica u subotu u Šapcu, jutros je bio ispred zgrade Predsedništva tražeći da razgovara sa predsednikom države. Vozač audija udario je u subotu Tufegdžića i on je tada zadobio povrede donjeg dela kičme i zgloba na levoj nozi. Predsednik Aleksandar Vučić ga je, kaže, u medijima nazvao lažovom.

„Ovde sam da ga pogledam u oči. Neću odustati dok me ne primi, da mi kaže to u lice da sam lažov. Mogu da pređem i preko toga što su nateravali bager na mene i što su me gazili automobilom u subotu, što čovek koji je u direktnoj vezi sa Srpskom naprednom strankom i instruiran da napravi incident, nosio me na haubi, da li je to bio pokušaj ubistva ili nanošenje teških telesnih povreda, nije bitno. BItno je da mora da me pogleda predsednik u oči, da mi kaže zašto sam ja to lažov i da ja njemu kažem zašto je on lažov“, rekao je Tufegdžić za N1.

Povezane vesti

Dodaje da nije došao ispred zgrade Predsedništva samo zbog sebe, već „zbog stotine i miliona ljudi ove zemlje, čestitih i poštenih koje je on istom prilikom nazvao lažovima“.

Tufegdžić kaže da je čoveku koji ga je udario automobilom poslao poruku da mu postavi tri pitanja.

„Zbog čega je to uradio i još dva lična pitanja, pa ga neću teretiti uopšte. U suprotnom ću ga teretiti svakako“, istakao je on.

On objašnjava da je bio okrenut leđima kada ga je autom „nabacio na haubu“.

„Noge su mi se bile zaglavile ispod automobila, nisam mogao da pobegnem ni levo ni desno“, priča Tufegdžić i dodaje da se oseća dobro odnosno  da nije teško povređen.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare