Dve osobe uhapšene zbog ubistva muškarca u Obrenovcu

Vesti 24. mar 202222:44
lisice hapšenje
Izvor: Shutterstock/ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su teško ubistvo u Obrenovcu i uhapsili I.B. (44) i državljanina Severne Makedonije Š.U. (52) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je, kako se navodi u saopštenju, istakao da je i u ovom slučaju srpska policija pokazala efikasnost i rasvetlila ubistvo za nepunih 48 sati.

„Svi kojima padne na um da počine krivično delo u Srbiji treba da znaju da će ih srpski policajci naći i izvesti pred lice pravde. Srpske ulice nisu bezbedne za kriminalce niti njihovo sigurno utočište, a ponajamnje mesto za njihove obračune. Srpska policija neće dozvoliti da bilo koji kriminalac prođe neopaženo i ne završi tamo gde mu je mesto, iza rešetaka“, rekao je ministar Vulin.

Osumnjičeni se terete da su zajedno sa još jednom osobom, koja je identifikovana i za kojom je raspisana međunarodna poternica, 19. marta ove godine, hicima iz vatrenog oružja usmrtili četrdesetjednogodišnjeg muškarca.

Policija je sve osumnjičene identifikovala ubrzo po izvršenju krivičnog dela i uhapsila Š.U. i I.B, a za trećim osumnjičenim je danas raspisana međunarodna poternica.

Osumnjičenima Š.U. i I.B. sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana.

Komentari

Vaš komentar