Dveri: Kada će biti ispitani državni funkcioneri o vezi sa uhapšenima

Vesti 09. feb 202111:12 0 komentara
Nova.rs/Vesna Lalić

Pokret Dveri upitao je danas, povodom hapšenja više članova organizovane kriminalne grupe u Beogradu, kada će biti ispitani svi ljudi iz državnih organa koji su štitili te mafijaše i kada će tužilaštvo da ispita ulogu bivšeg ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića i direktora policije Vladimira Rebića.

„Zašto još nije uhapšena Dijana Hrkalović ako je odgovorna za prisluškivanje novinara, opozicionih lidera i vrha države? Zašto nije saslušan i uhapšen Nebojša Stefanović kao Hrkalovićkin šef koji je nju postavio na mesto državnog sekretara MUP-a i poslao u policijsku stanicu u Guči za vreme lokalnih izbora u Lučanima“, pitale su Dveri u saopštenju.

povezane vesti

Taj pokret pitao je i zašto nije saslušan i uhapšen direktor policije Vladimir Rebić koji, kako su naveli „u više navrata viđan na tribinama tokom utakmica FK Partizan u društvu upravo Velјka Belivuka“.

Dveri su u saopštenju upitale da li je tačno da je sin predsednika Srbije Danilo Vučić u više navrata vidjen i fotografisan u društvu nekolicine uhapšenih iz kriminalne grupe Veljka Belivuka i da li je to indicija da je ta grupa bila zaštićena od vrha vlasti.

„Da li se ovim medijskim optužbama i hapšenjima Dijana Hrkalović i Velјko Belivuk sklanjaju da ne bi progovorili o onome što znaju i mogu da ispričaju o svojim vezama u vrhu MUP-a i SNS?“, navele su Dveri.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!