Džinovski plakat Vučića ostaje na Ambasadoru u Nišu, ali – rade se korekcije

Vesti 16. mar 202214:56 40 komentara
N1

Sa staklene fasade hotela Ambasador u Nišu, poznate po najvećem političkom plakatu u novijoj istoriji Srbije, počelo je uklanjanje natpisa sa vrha: "Dobro došao predsedniče!".

Nema zvaničnih najava o tome šta će se menjati na najvišem hotelu u samom centru Niša, ali prema saznanjima N1, portret predsednika Srbije i kandidata za predsednika SNS-a u natprirodnoj veličini – ostaće na istom mestu.

Umesto dobrodošlice, trebalo bi da se pojavi Vučićev predizborni slogan: „Mir, stabilnost, Vučić.“.

N1 čeka odgovor menadžmenta hotela.

Podsetimo, plakat sa likom predsednika, preko 15 spratova fasade koja gleda na glavni niški Trg kralja Milana, pojavio se, takođe bez najave, početkom decembra prošle godine, uoči Vučićeve višednevne posete Nišavskom okrugu. Vlasnik hotela tada je objasnio da je to iznenađenje i znak zahvalnosti za predsednika – zbog pomoći koju je država dala hotelijerima, ugostiteljima i građanima u vreme pandemije.

N1

Upitan da prokomentariše najveći plakat u novijoj srpskoj političkoj istoriji, Vučić je odgovorio da ne razume histeriju „koju pravite“ i želju da se nekome uništi biznis lošim komenatrima. Dodao je, takođe, da će sa zadovoljstvom svatiti u hotel na kafu, kad bude imao vremena.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare