EPS demantuje PSG: Besmislene laži

Vesti 24. okt 202118:0214 komentara
N1

"Potpuno su besmislene i notorne laži koje je izgovorio predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović. Očigledno je da opozicija koristi sve načine, pa čak i besmislice na nivou krimi romana da bi ih upotrebila protiv vlasti i javnih preduzeća", navodi EPS u saopštenju.

Kako navodi EPS u saopštenju, „interesantno je da ova izjava dolazi samo dan pošto je smenjeni predsednik Sindikata radnika EPS Milan Đorđević slične laži izneo u nekim medijima“.

Povezane vesti

„Elektroprivreda Srbije nikada nije nabavljala ni opremu za prisluškivanje niti je ijedna organizaciona celina bilo koga prisluškivala. Unutrašnja kontrola je formirana i uspešno radi na otkrivanju raznih krađa i zloupotreba unutar EPS-a, pa je tako otkrila i zloupotrebe bivših čelnika sindikata uključujući i korišćenje službenih automobila u privatne svrhe, neizvršavanje radnih obaveza članova sindikata i zloupotreba sindikalnih sredstava. Za poslednjih pet godina rada Unutrašnje kontrole sprečene su krađe i zloupotrebe u vrednosti većoj od 20 miliona evra“, navodi EPS.

Kako je naveo EPS, „ovakve optužbe su skandalozne, te pozivamo sve nadležne organe da provere tačnost izrečenih navoda“.

Komentari

Vaš komentar