Fantastični rezultati gledanosti Sport Kluba za vreme finala Evrolige

Vesti 27. maj 202411:15 1 komentar
Tanjug/Andreas Gora/dpa via AP

Sport Klub je tokom ekskluzivnog prenosa finala Evrolige sinoć bio ubedljivo najgledanija televizija u SBB mreži sa shareom od 20,15%. Ovaj prestižni sportski događaj privukao je neverovatan broj gledalaca, potvrđujući Sport Klub kao vodeći sportski kanal u regionu.

Košarkaši Panatinaikosa su po sedmi put postali šampion Evrope, pošto su pobedili Real Madrid rezultatom 95:80 u finalu fajnal-fora Evrolige održanog u Berlinu a gledaoci su prenos mogli da gledaju na SK1.

Mogla je publika u Uber Areni sinoć da uživa u igri dve sjajne ekipe. Sport Klub kao kanal koji ekluzivno emituje Evroligu moze se pohvaliti sjajnom gledanošću svih utakmica Final Four-a.

Kako pokazuju meernja TV Beata, Sport Klub je u nedelju u slotu od 20 do 22h, iza sebe ostavio i javni servis ali i sve ostale komeracijalne emitere. Uzbudljiva utakmica i vrhunska košarka zadržali su pažnju naših gledalaca, obezbeđujući Sport Klubu neprikosnovenu poziciju u svetu sportskih prenosa.

N1

Za vreme polufinalnih mečeva u petak, SK je takođe bio u vrhu gledanosti. Tokom polufinalnog meča u kojem je Real pobedio Olimpijakos, SK je imao akoro 13% share a nešto veće interesovanje gledalaca vladalo je za duel Panatinaikosa i Fenerbahčea – 15%.

N1

Ovaj neverovatan uspeh jasno ukazuje na veliku popularnost koju utakmice Evrolige imaju među gledaocima, a naročito u poslednje dve sezone sa učešćem Crvene Zvezde i Partizana.

Zahvaljujemo se našim vernim gledaocima na podršci i poverenju koje nam ukazuju. Nastavićemo da pružamo najbolji sportski sadržaj i prenose koji okupljaju ljubitelje sporta širom regiona.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare