Fenomenalan start sezone na TV Nova, emisije obaraju rekorde gledanosti

Vesti 21. sep 202318:04 6 komentara
TV Nova

Jesenja sezona na TV Nova nedavno je počela i već beleži fenomenalne rezultate! Na male ekrane su se vratila omiljena TV lica, a popularne emisije koje su do sada imale svoje premijere u novoj sezoni oborile su rekorde gledanosti.

TV Nova bila je najgledanija televizija tokom premijerne epizode nove sezone „24 minuta sa Zoranom Kesićem“, i dostigla šer od 15,54%, ostavivši iza sebe sve televizije sa nacionalnom frekvencijom i Javni servis.

„Utisak nedelje“ je takođe već u prvoj epizodi opet dokazao svoj status kultne emisije, dostigavši šer od 9,78%, pozicionirajući Novu na mesto najgledanije televizije, odmah iza Javnog servisa*. Već druga epizoda autorske emisije Olje Bećković prestigla je i Javni servis po gledanosti, pa je Nova bila ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji u tom terminu, sa šerom od 15,76%.*

„Mentalno razgibavanje“, čiji popularan voditeljski dvojac – Marko Stepanović i Srđan Jovanović – se takođe vratio u studio Nove posle letnjeg odmora, takođe drži tron najgledanije emisije u svom slotu, odmah iza Javnog servisa, sa prosečnim šerom od 12%.*

Omiljena emisija o zdravlju „Zdravo misli“, u kojoj dr Katarina Bajec kroz razgovore sa lekarima i poznatim ličnostima predstavlja najnovije trendove iz sveta medicine i donosi savete za lepotu i zdrav život, imala je visok šer od gotovo 8% i tako uvrstila Novu među najgledanije televizije, odmah iza Pinka i Javnog servisa.*

Dugoiščekivane nove sezone najpopularnijeg kviza na svetu „Želite li da postanete milioner“ i kulinarsko-takmičarske emisije „Savršena večera“ takođe mogu da se pohvale izuzetnom gledanošću. U terminima emitovanja prve dve epizode obeju emisija, Nova je bila najgledanija televizija u svom slotu, odmah iza Javnog servisa, sa maksimalnim šerom od skoro 12%.*

Ovi rezultati iznova dokazuju kvalitet programa televizije Nova koja nastavlja da emituje najatraktivniji sadržaj za publiku. Zvanični profili Nove na društvenim mrežama takođe broje veliki broj poseta i interesovanje za celokupan sadržaj, imajući u vidu da Facebook profil samo u prvoj polovini septembra beleži reach od skoro 3 miliona, a Instagram 1.5 miliona.

Od ovog petka gledaoci će opet imati priliku da uživaju u popularnom late night talk show-u „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ u dosadašnjem terminu u 21:30h. U prvoj epizodi petnaeste sezone ove kultne emisije, Ivanović će ugostiti čuvenu američku ekološku aktivistkinju Erin Brokovič. Nakon toga, i emisija „Četiri i po muškarca sa Ivanom Ivanovićem“ vraća se na Novu, a prvu epizodu gledamo u subotu u 21:45h.

Tokom jeseni i svetski zabavno-takmičarski šou „Najveći gubitnik“, koji je TV Nova prošle godine dovela u Srbiju, započinje svoju novu sezonu. Publika će upoznati 16 novih ekstremno gojaznih takmičara koji će se truditi da nezdrave navike ostave za sebe i izbore se za titulu „najvećeg gubitnika“.

Ostanite uz TV Nova jer vas tokom cele jeseni očekuje ekskluzivan sadržaj i najuzbudljivija televizijska sezona do sada!

Izvor podataka je TV Beat