Glumici Tamari Dragičević stigle pretnje zbog podrške protestu, spominju i decu

Vesti 10. jun 202317:56 138 komentara
N1

Glumici Tamari Dragičević poslate su preteće poruke putem društvenih mreža zbog podrške protestu protiv nasilja. U porukama se spominju deca glumice, kao i lokacije na kojima se ona nalaze.

“Tamara jel to pozivaš na linč sa Rudnika”, “Tamarice mislim da bi ti bilo bolje da pogledaš kako je na Rudniku nego da pozivaš na protest gde se šetaju nasilnici”, neki su od komentara napisanih na Instagram nalogu Tamare Dragičević.

„To su pretnje“, rekla je glumica za portal N1 i istakla da neko zna i prati kretanje njene dece i to objavljuje javno.

Pretnje je prijavila policiji, gde joj je rečeno da će videti o čemu se radi.

Prve poruke počele su da stižu pre oko dve nedelje, pošto je Dragičević podržala protest “Srbija protiv nasilja”. Tada su joj pisali da znaju kad je priredba njenog deteta i da bi bilo bolje da bude uz svoje dete nego da poziva na ubistva.

Upitana da li se ona i njena porodica osećaju ugroženo, glumica je poručila da svako treba da se zapita kako bi se osećao da čita tako nešto.

Printscreen/ Instagram

Glumac Branislav Trifunović je ranije za N1 rekao da neke njegove kolege dobijaju pretnje zbog podrške protestu.

Kako je objasnio, te prenje su jedan od razloga zašto su glumci podneli grupnu tužbu protiv narodnog poslanika Nebojše Bakareca koji je u javnost izneo navodne honorare koje su glumci dobili za uloge u Telekomovim serijama.

„Ti ljudi koiji to izgovaraju ne znaju kakav će odjek biti, kakve pretnje to može da izazove i kako može da uništi život nekom. Borba za vlašću ih je toliko opila da ne razmišljaju ili na neki čudni način stoje iza toga i po nekim dogovorima šalju tako neke odvratne i jezive pretnje koje sam i lično video”, ispričao je Trifunović za N1.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare